untitled-3993 2.jpg

Olin jo pitkään halunnut olla paremmassa kunnossa

Olin jo pitkään halunnut olla paremmassa kunnossa ja ennen kaikkea viihtyä omassa kehossani. Syksyllä 2017 päätin viimein tarttua härkää sarvista ja otin yhteyttä Heidi Potiin. Otin ensin lyhyemmän 6 ohjauskerran paketin, koska minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisista valmennuksista. Oma saliohjelmani on ollut aloitukseen sopivan haastava, sellainen mikä pakottaa oikeasti keskittymään siihen mitä on tekemässä. Olen oppinut treenien ja ohjauksen kautta oikeat liiketekniikat, jotta voin treenata turvallisesti. Pysyvän elämäntapamuutoksen kannalta on ollut hienoa huomata, että muutokset tosiaan kannattaa tehdä pikkuhiljaa ja pienikin muutos on pitkässä juoksussa merkittävä. Olen hyvin malttamaton luonne, mutta Heidi on ollut erittäin kannustava ja luonut uskoa siihen, että kyllä sitä kehitystä sieltä tulee. Ja on tullutkin ihan todistetusti mittanauhalla mitattuna. :) Arvostan suuresti myös sitä, että Heidille on helppo puhua ja tapaamisissa oikeasti keskitytään asiakkaaseen eikä ole kiirettä.

Heidi on valmentajana itselleni juuri oikeanlainen, lempeä ja ymmärtäväinen, mutta haastaa minut joka kerta treeneissä. Tarvitsenkin valmentajan, joka saa minut ylittämään itseni. On ollut hienoa nähdä itsekin, että pystyn ja jaksan kyllä jos vain viitsin. Myös aiemmin unholassa olleet venyttelyt ovat tulleet osaksi arkeani... Enää en myöskään aliarvioi itseäni ja voimiani kuten aiemmin vaan olen saanut paljon uutta itseluottamusta liikuntaan.

Upeaa on huomata, että myös ajatusmaailmani on muuttunut positiivisempaan suuntaan valmennuksen ansiosta. Olen lopettanut miettimästä laihduttamista oikeastaan kokonaan ja oikeasti löytänyt liikunnan ilon. Treenit jatkuvat nyt entistä kovempina kenenkäs muunkaan kuin Heidin piiskaamina. Kiitos ihan mielettömästi tsempistä, Heidi on kyllä ihan oikealla alalla.

- Jenni

 

Tavoitteiden asettelu

Uudenvuodenlupaukseni itselleni oli, että tekisin elämäntaparemontin. Vuoden päässä häämöttävä merkkipäiväni oli sopiva kannustin. Päätin pudottaa painoa vuoden loppuun mennessä ainakin 20 kg. Mutta miten sen tekisin? Sain muutaman kilon pudotettua omin avuin, mutta tuntui, että tarvitsisin jonkun tsempparin avukseni. Niinpä otin yhteyttä Heidiin. Heidiltä sain asiantuntevaa ohjausta ruokavalioon ja liikkumiseen. Henkilökohtainen ohjaus ja tavoitteiden asettaminen oli hyvä ratkaisu - paino putosi pikku hiljaa. Syksyllä aloitin myös liikunnan pienryhmässä. Olen ollut aina laiska lähtemään kotisohvalta mihinkään, mutta nyt olen huomannut, kuinka hyvä olo liikkumisesta tulee. Nyt, kun vuosi on melkein lopussa, painoa on karissut pois 20 kg. Olen tosi onnellinen päästyäni tavoitteeseeni ja kiitollinen saamastani tuesta ja kannustuksesta. Nyt aion asettaa uudet tavoitteet ensi vuodelle!  

-Elise 

 

 

Opin tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti

Ennen lasten syntymää olin löytänyt crosstraining tyyppisen liikunnan ja ruokavaliomuutoksen terveellisempään suuntaan. Muutos jäi lyhyeksi alkaessani odottamaan esikoista. Lasten syntymien välissä palasin kovemman liikunnan pariin, mutta ruokavalion suhteen en ollut tarkka. Toisen lapsen syntymän jälkeen kertyneet kilot toivat harmitusta ja saavutetun kunnon ja vaatekoon menetys kalvoi mieltä. Lapsiperheen ruuhkavuosiarjessa päätin maaliskuulla 2019 ottaa Heidiin yhteyttä, sillä koin kaipaavani tuekseni apua. Heidin kanssa asetin tavoitteeksi ensisijaisesti hyvän fyysisen kunnon ja painon pudotus oli tärkeää, mutta toisena. Tiesin sen tapahtuvan ruokavaliomuutoksen ja liikunnan avulla. Heidi kuunteli toiveitani ja räätälöi treenit ja ruokavalion sen mukaisesti. Lähdimme liikkeelle monipuolisella ja toiminnallisella treenillä paljon oman kehon painoa käyttäen. Heidi hyödynsi ympäristöstä löytyviä treenipaikkoja ja laati kotitreeniohjeet. Leikkipuistotreenit, rapputreenit, kotitreeni olohuoneessa tai treenit kuntosalilla, urheilukentällä, rannalla ja pururadalla. Ideat ja välineet erilaisen liikunnan harrastamiseen ei Heidiltä hevin lopu. Liikunnan ja ravinnon lisäksi Heidi ohjeisti ja muistutti kehonhuollon ja levon ja palautumisen merkityksestä. Kunto kasvoi kohisten ja tuotti iloa ja hyvää oloa arjessa. Loppukesästä 2019 olin saavuttaneet 10 kg painon pudotuksen ja vanhojen vaatteiden mahtuminen jälleen päälle tuotti iloa onnistumisesta. Tämän hetken tilanteeseeni muutoksessa olen tyytyväinen ja matka jatkuu pysyvän muutoksen tiellä kohti uusia tavoitteita. Ptnä Heidi on kannustava ja hänen ohjauksessa oppii tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Treeneissä on ilo ja tekemisen meininki. Olen ollut tyytyväinen Heidin palveluihin ja voin omalla kokemuksellani suositella häntä niille, jotka kaipaavat apua tavoitteiden saavuttamisessa. 

- Riitta

Сухой тростник

Olo on ryhdikkäämpi ja ketterämpi

Olo on ryhdikkäämpi ja ketterämpi, on helpompi kantaa itseään. Jotenkin on kevyempi olla. Olen alkanut nukkua paremmin ja aamuisin sängystä voi pompata ylös ilman selkäkipua. Aiemmin selässä oli kovat kivut yön levon jäljiltä ja liikkuminen oli kankeaa ja teki kipeää. On tullut liikkumisen myötä hallinnan tunne omasta kehosta. Tuntuu että minä olen se joka määrää ja keho tottelee. Aiemman avuttoman, päämäärättömän, toksisen kehon mielihalujen mukaan eletyn elämän sijaan. On ollut hieno huomata että vielä voi oppia uusia juttuja (joogapyörä) ja taitoja ja että ylipaino ei ole este jos ei itse anna sen olla.
-Marjo

Kiitos vielä maanantain tunneista!

Innoistuin niin, etten pois malttanut lähteä! 

Osallistuin kolmelle tunnille peräkkäin! 

Heidi, löysit multa lihaksia joita en tiennyt edes olemassa olevan! Syvät lihakset mukaan lukien! 

Selkeät ohjeet ja jokaiselle sopivat vastukset helpottivat tälläisen pullahiiren osallistumista tunneille mukaan! Tunnelma oli mukava ja rento. 

Kiitos, että palautit minulle taas liikkumisen ilon!

-Jenni
 

Пшеничное поле

Lankku meni jo paremmin

Harjoitteet pienryhmävalmennuksessa oli pääsääntöisesti helppoja tehdä, eikä niitä tarvinnut tehdä verenmaku suussa. Tuloksia varmasti tuli, sen huomasi itsekin. Esim. Lankku meni jo paremmin. Heidi ihana ohjaaja , kannustava ja mukava.

-Jaana

9B01F19A-A4B9-495B-A52A-E3D199C79F12.jpeg

Treenien monipuolisuus

Treenien monipuolisuus ja samalla se, että tehdyt treeniharjoitteet ovat helppoja toteuttaa myös itsenäisesti kotona oli ehdottomasti hienoa. Tälläistä olen itse aina kaivannut, sillä laitteilla tehty harjoittelu ei tunnu kovinkaan mielekkäältä.

-Tarja

Пшеничное поле

Valmennuksesta jäi innostus liikkua

Parasta pienryhmävalmennuksessa oli se, ettei ollut mitään tarkasti noudatettavaa ruokaohjelmaa ja saliohjelmaa, vaan pikku hiljaa sai lisäillä parempia valintoja elämäntapoihin. Valmennuksesta jäi innostus liikkua mikä oli ennen tätä kadoksissa.

-Marianne

Восход

Onneksi mä lähdin tähän mukaan!

Onneksi mä lähdin tähän mukaan! Tuli paljon parempi olo jalkoihin ja mielikin virkeni.

- Seija

IMG-20210909-WA0007.jpg

Olen tyytyväinen

Minulle tehtiin kuntosaliohjelma. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja olen tuntenut jo hyvän vaikutuksen kehossani.Etenkin hartiaseudun lihaksissa. Tehokas ohjelma.

- Kaarina

растения

Likkunnan ilo

Olen iloinen, kun olen saanut takaisin liikunnan ilon jumpalla. 

- Oxana